Căutăm colegi noi , în bucătarie și pentru livrarea de bunătati:
BUCĂTAR/AJUTOR DE BUCĂTAR care sa fie:
– pasionat sa gătească bun, gustos, apetisant, fain si simplu
– organizat in bucatarie, colegial si respectuos
– punctual, rapid si pretentios asupra muncii pe care o face
– #MUSAI sa stie sa lucreze dupa #RETETAR
COFETAR/AJUTOR COFETAR
– sa stie să pregatească bunătăți dulci clasice și artizanale
– să fie organizat și colegial
– cu simț estetic și priceput la decoruri de torturi și prajituri
AGENT DISTRIBUITOR care să:
– stie sa conduca cu o oala de ciorba in masina,
– sa fie precaut si respectuos in trafic,
– sa stie să vorbească cu clientii și să intretina o buna colaborare.
– punctual si organizat in rutele pe care le are de acoperit
Ne căutăm persoane sociabile, simpatice, matinale si punctuale și mai ales – harnice si cu ceva experienta in bucatarie de restaurant si in livrarea de bunatati sau macar dornic de a invata.
Programul de lucru este de L-V + 2 S/luna:
Bucătar/Cofetar, full-time
Tura 1 – 06:00 – 14:30
Tura 2 – 11:00 – 19:30
Ajutor Bucătar/Ajutor Cofetar, full-time
Tura 1 – 06:00 – 14:30
Tura 2 -12:00 – 20:30
Agent distribuitor, full-time
Tura 1 : orele 07:45 – 16:30
Tura 2: orele 12:00 – 20:30
Lucrator comercial bacanie:
Tura 2 : 13:00 – 21:00.
– Mese pe zi asigurate: 1;
– Exista potential de avansare/promovare
– Vechimea este rasplatita la fiecare an;
– Numarul de zile de concediu: 20-21 zile/an;
– Perioada de proba este de 60zile/conform CIM
– Salariul individual se stabileste in functie de rezultate, seriozitate si capacitatea de munca.
– orele suplimentare se platesc sau se compenseaza cu zile libere