Comenzile se plaseaza online, pe site-ul nostru.

Imediat ce comanda se înregistrează în sistem, un operator te va contacta pentru confirmare.

Află aici mai multe informații.

Luni-Vineri: 12:00 – 15:00 / 17:00 – 21:00

La livrare: numerar sau card.

Livrăm în Floresti și Cluj-Napoca, iar livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei.  Comenzile sub 100 de lei se ridică de la noi, str. Tăuțiului nr.1A.

Programul de livrare este LUNI-VINERI 12:00-21:00.

Bunătățile sunt livrate în recipiente de unică folosință.

Pentru a folosi voucherul cadou, adaugă mai întâi bunătățile pe care vrei să le comanzi, iar după apăsarea butonului „Finalizează” vei fi redirecționat către o pagină unde vei găsi un spațiu special denumit „Cod voucher”. Introdu codul în acest câmp și apasă butonul „Adaugă”.

Da, în fiecare an pregătim, special pentru tine, bunătăți specifice sărbătorilor, astfel încât tu să te poți bucura de mai multe clipe minunate alături de cei dragi.

Da, poți comanda orice produs existent în meniul nostru, de la platouri la aperitive, feluri principale, precum și candy-bar-ul sau tortul aniversar. Consultă secțiunea evenimente pentru mai multe detalii și scrie-ne pe e-mail despre petrecerea ta. Noi ne asigurăm de tot ce este necesar pentru ca tu, familia și prietenii tăi să aveți o petrecere de vis.

Da, am optimizat site-ul pentru a putea comanda ușor și rapid de pe telefonul mobil. Pentru a comanda este suficient să accesezi site-ul nostru, iar platforma se va optimiza automat în funcție de dispozitiv.

Înscrie-te pe pagina noastră, alege unul dintre ateliere, iar noi te vom contacta în momentul în care avem o grupă de 4-5 persoane/ atelier și îl planificăm în funcție de timpul tău. Plata pentru curs se face online sau prin BTPay, în ziua în care ținem cursul de gătit.

Pentru orice alte întrebări, nu ezita să ne scrii pe e-mail la comenzi@bistro1.ro.